Click pentru a trimite e-mail

Babadag: Protest la (mare) înălțime … (!)

0 Shares

Babadag-caz02De  aproape trei ore un bărbat de 44 de ani din Babadag ține toată mulțimea adunată în centrul orașului cu sufletul la gură: omul s-a urcat pe o antenă de cca. 50 de metri înălțime și a cerut să vină primarul. Primarul nu avea cum să se prezinte la apel pentru că este plecat din localitate la o clinică din București dar au venit organele de ordine, pompierii  și Smurdul. În timp ce polițiștii încercau să-l convingă să coboare, oamenii adunați …”ca la circ” după cum se spune din bătrâni, s-au împărțit în două tabere: pro și contra. Astfel încât unii îl îndemnau să coboare în timp ce alții îl încurajau să rămână acolo, sus. La un moment dat părea că omul ar fi obosit și că ar fi de acord cu propunerea polițiștilor de a-i da un telefon de la care să vorbească cu primarul. Drept pentru care a început să coboare. Dar s-a orit pe la 30 de metri. La această oră (15,27 pm) omul este în continuare agățat de antenă și aproape că nu mai comunică. Perimetrul a fost asigurat iar oamenii adunați în centru au fost rugați să plece pentru ca omul să poată fi ajutat.

Din informațiile pe care le avem, omul se numește M. Mihai, este localnic, are antecedente penale în sensul că a făcut cam 16 ani de închisoare pentru furt și însușire de foloase necuvenite și nemulțumirile lui sunt generale (sărăcia și nevoia de bani) și personale – eliberarea unei noi cărți de identitate și teama că ar fi evacuat din locuință. Omul a fost încredințat că temerile lui sunt neîntemeiate cel puțin cele privind actul de identitate care este făcut și îl așteaptă de multă vreme să fie ridicat, iar de evacuare n-ar fi vorbit nimeni până acum.

Cert este faptul că astfel de acțiuni nu sunt deloc “temerare”, ele sunt periculoase și nu rezolvă problemele cotidiene. Cât privește reacția unor concitadini mai bronzați, este cu siguranță cel puțin, reprobabilă.

Update ora 16:00 : Raţiunea a învins. Omul a fost convins să coboare şi să-şi rezolve problemele…pe pământ.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com