Click pentru a te abona

Avocatul Lucian Furdui, noul Prefect al Județului Tulcea

0 Shares

*“Sunt extrem de onorat de această numire și pornesc la drum cu foarte mult entuziasm, cu credință și încrederea că voi reuși să stabilesc o relație deschisă și transparentă cu toate instituțiile și autoritățile publice din județ. După cum bine știți, avem un calendar de guvernare strict, foarte clar pentru toată lumea, concret, iar menirea Instituției Prefectului este aceea de a urmări implementarea tuturor obiectivelor”. 

untitled-1

Executivul a adoptat o serie de Hotărâri privind încetarea exercitării unor funcții publice de prefect sau subprefect, precum și numiri, cu caracter temporar, în aceste funcții publice.

Astfel, au fost aprobate următoarele acte normative:

HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Tulcea de către domnul Iordan Alexandru-Cristian;

HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Tulcea de către domnul Furdui Lucian;

După ce hotărârea a fost aprobată de Guvernul României, noul prefect a făcut o scurtă declarație pentru DobrogeaNews:

“Sunt extrem de onorat de această numire și pornesc la drum cu foarte mult entuziasm, cu credință și încrederea că voi reuși să stabilesc o relație deschisă și transparentă cu toate instituțiile și autoritățile publice din județ. După cum bine știți, avem un calendar de guvernare strict, foarte clar pentru toată lumea, concret, iar menirea Instituției Prefectului este aceea de a urmări implementarea tuturor obiectivelor la termenele stabilite. Îmi propun transparență în activitatea administrativă, implicarea totală pentru soluționarea problemelor apărute în fiecare colț al județului, îmi propun o relație deschisă cu cetățenii. În calitate de jurist cunosc  legislația și consider că, în contextul socio-economic actual avem nevoie de o comunicare foarte bună, eficientă, profesionistă, pe înțelesul tuturor. Cred că respectarea legii de către fiecare funcționar public este obligatorie, cred că trebuie să dispară rutina din activitatea noastră, a tuturor și îmi doresc ca rolul meu, în calitate de prefect al județului Tulcea să fie acela de mediator, de legătură între Guvern și comunitate, pe lângă atribuțiile conferite de lege. Mulțumesc tuturor colegilor mei, Guvernului României și nu în ultimul rând, tulcenilor”.

Lucian Furdui este tulcean, are 42 de ani, a absolvit Facultate de Drept din cadrul Universității București, este avocat în Baroul Tulcea, este căsătorit și are doi copii. Lucian Furdui este membru al Partidului Social Democrat, secretar al Organizației Judetene PSD, consilier județean până pe 22 martie a.c.(Consiliul Județean Tulcea) când și-a înaintat demisia (din funcția de consilier) pentru a putea ocupa funcția de Prefect al județului Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com