Click pentru a te abona

Avem dreptul și obligația să milităm pentru respectarea drepturilor și libertăților noastre, ale tuturor, indiferent de locul unde ne-am născut, unde trăim, unde muncim

1 Shares

“Mitingul a fost organizat de o structură politică, a fost asumat, așadar era firesc ca atât membrii cât și simpatizanții PSD să fie ajutați de fiecare organizație a PSD să ajungă la București. De altfel, în caliate de membru al unui partid politic ai și obligații, nu doar privilegii. Deasemenea, aș vrea să reamintesc faptul că mitingul nostru s-a desfășurat în week-end, înttr-o zi liberă, mitingul a avut toate autorizațiile și aprobările necesare și nu cred că dacă erau aduși cu japca oamenii veneau cu fanfară, acordeoane și straie populare” ne-a declarat deputatul social democrat Mirela Furtună, vicepreședinte al partidului pentru regiunea Sud Est.

„Suntem în an centenar și consider că unirea, reconcilierea socială ar trebui să fie dezideratele noastre.

Suntem periculos de aproape de linia care desparte așa-numita elită de oamenii care trudesc zilnic pământul pentru a vea cu toții pâinea cea de toate zilele pe masă  și nu cred că ar fi corect să judecăm lucrurile din acest punct de vedere.

România este una pentru toți și trebuie să învățăm să acceptăm acest lucru pentru că este țara noastră, a strămoșilor și a urmașilor noștri și nu poate fi motiv mai mare de bucurie. Cât despre obiectivele mitingului sunt convinsă că au înțeles și cei care se prefac că nu au înțeles și care ne arată imagini cu oameni abrutizați și munți de gunoaie.

Avem dreptul să spunem nu abuzurilor, avem dreptul să miliităm pentru dreptate, pentru unitate, pentru un viitor mai promițător pentru generațiile care vin după noi. Avem dreptul și obligația să milităm pentru respectarea drepturilor și libertăților noastre, ale tuturor, indiferent de locul unde ne-am născut, unde trăim, unde muncim. Pentru toate acestea au venit oameni din toate colțurile țării la București și nu cred că era nevoie de atâta ironie (de proastă calitate) pentru că toți acești oameni nu se decurajează nicicum.

Eu vreau să mulțumesc tuturor celor care au fost prezenți la miting și să-mi cer scuze pentru indiferența  celor care nu au văzut mâinile bătătorie de muncă ale majorității oamenilor veniți la București” a conchis deputatul Mirela Furtună într-o scurtă declarație de presă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com