Click pentru a te abona

Autoturisme cu certificate de înmatriculare false identificate de polițiștii de frontieră constănțeni

0 Shares

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în P.T.F. Negru Vodă și în zona de competență a S.P.F. Ostrov două autoturisme cu numere de Bulgaria, conduse de doi cetățeni români, care au prezenta la control documente susceptibile a fi falsificate.

* În data de 22.01.2015, în jurul orei 11.40, în P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul român I.L., în vârstă de 44 ani, care conducea un autoturism marca Opel cu numere de R. Bulgaria.

În urma verificărilor a rezultat faptul că documentele autoturismului (certificatul de înmatriculare și cel tip I.T.P.), prezentate de conducătorul auto, sunt susceptibile a fi falsificate.

* În acceași zi, în jurul orei 15.00, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Ostrov au oprit pentru control, în zona de competență, un autoturism marca BMW înmatriculat în R. Bulgaria și condus de cetățeanul român I.Z., în vârstă de 46 de ani.

Verificările au stabilit că certificatul de înmatriculare al autoturismului, cel tip I.T.P. și asigurarea tip carte verde prezintă indicii de falsificare.

Conducătorii auto au declarat că au achiziționat autoturismele în cauză fără a cunoaște faptul că respectivele documente sunt false.

Polițiștii de frontieră au întocmit lucrări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ‘fals material în înscrisuri oficiale’ și ‘uz de fals’, fapte prevăzute și sancționate de art. 320, alin. 1, respectiv art. 323 din Codul Penal.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com