Click pentru a te abona

Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie,depistat de polițiștii de frontieră

60 Shares

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au identificat pe raza localității Năvodari un autoturism în valoare de aproximativ 24.000 de lei, care era căutat de autoritățile din Marea Britanie.

La sfârșitul săptămânii trecute, acționând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța – Punctul de Trecere a Frontierei Midia, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, a fost identificat, pe raza localității Năvodari, un autovehicul,
înmatriculat în România, despre care existau informaţii că se află în atenţia
autorităţilor. Propietarul autovehiculului este o femeie, cetăţean român, în vârstă de 55 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Constanţa.

În urma verificărilor specifice, s-a constatat că vehiculul figurează ca „bun
căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.Femeia a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul este căutat de autorități.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 24.000 de lei, va fi indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de peste 26.000 lei, descoperite de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Vama Veche

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama
Veche au descoperit, într-un autocar sosit din Turcia, 107 perechi de pantofi sport, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 11.10.2020, în jurul orei 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei
Vama Veche, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un autocar înmatriculat în Turcia, care efectuează curse regulate Turcia – România.

În urma controlului efectuat asupra autocarului, poliţiştii de frontieră au
descoperit în locul rezervorului din partea dreaptă a acestuia, mai multe pungi în care se aflau 107 perechi pantofi sport, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.
Bunurile aparțineau conducătorului autocarului, un cetățean turc, în vârstă de 63 de ani.

Produsele, în valoare de aproximativ 26.750 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com