Click pentru a te abona

Automate funcționale pentru eliberarea permiselor de acces și de pescuit în Rezervația Biosferei Delta Dunării

0 Shares

Să mergi acum în Delta Dunării pentru pescuit sportiv, pentru relaxare sau pentru birdwatching, legal, cu permisele necesare conform legislației în vigoare este acum cu mult mai simplu pentru că nu mai depinzi de programul casieriei Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării(ARBDD). Acum ai posibilitatea să obții permisele dorite de la niște aparate funcționale non-stop.

Primele două automate sunt instalate în municipiul Tulcea, la sediul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării(ARBDD) din str. Portului, 34 A și la recepția hotelului Delta, str. Isaccei, nr. 2.

Untitled-1

Tipurile de permise eliberate non-stop de către automate sunt:

Permisul de acces în RBDD pentru turişti: 5 lei/persoană/zi; 15 lei/persoană/săptămână; 30 lei/persoană/an; Gratuit pentru pensionari, elevi, student, persoane cu handicap.

Permisul de acces în RBDD pentru autovehicule: 10 lei/autovehicul/zi; 100 lei autovehicul/an.

Permisul de acces în RBDD pentru ambarcaţiuni: 20 lei/ambarcaţiune/sejur; 100 lei/ambarcaţiune/an. Permis de pescuit recreativ/sportiv RBDD: 30 lei / persoană /an; 10 lei / an pentru elevi, studenţi, persoane cu handicap uşor şi mediu; Gratuit /an pentru persoane cu handicap grav, pensionari.

Achitarea contravalorii permiselor, stabilite prin Ordinul Ministrului Mediului şi Pădurilor nr. 610/2009 privind aprobarea tarifelor pentru lucrările şi serviciile prestate de către Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării la solicitarea persoanelor fizice şi juridice, se poate face cu numerar sau cu card bancar.

Introducerea datelor de identificare a persoanelor se poate realiza fie prin scanarea cărţii de identitate/paşaportului, fie prin introducerea manuală a datelor. Utilizatorul este îndrumat, pas cu pas, prin afişarea instrucţiunilor de utilizare atât pe ecranul aparatului cât şi în proximitatea automatului.

„Mă bucur că am rezolvat, în parte, această problemă pentru cei care doresc să-și petreacă vacanța în deltă. Urmează să amplasăm alte două aparate de acest fel la Jurilovca și la Mihai Viteazu pentru zona Razim – Sinoe de pe teritoriul județului Constanța. În paralel, lucrăm la accesibilitatea achiziționării acestor permise online” a declarat Guvernatorul ARBDD, Lucian Simion.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com