Click pentru a te abona

“Autism 24h Marea Neagră”, un ultramaraton care te învață să supraviețuiești și să sprijini copiii cu autism și familiile acestora

154 Shares

“Autism 24h Marea Neagră” este un ultramaraton de 24 de ore care se desfășoară pe nisipul din staţiunea Mamaia. Aflat la cea de – a treia editie, acțiunea a adunat la start foarte mulți adulți și copii.

“Acest ultramaraton este conceput și realizat de Centrul Psihologic “Marea Neagră” şi își propune să promoveze dreptul la integrare în comunitate al persoanelor cu dizabilități. Evenimentul nu este strict despre alergare, el ne vorbește în primul rând despre prietenie, despre relațiile umane și de cât de fericiți putem fi împreună, într-o acțiune atât de nobilă.

Efortul deosebit realizat de echipele și participanții la această competiție, va fi recompensat la final cu trofee și medalii. Începand din acest an, medaliile care vor fi acordate participanților sunt realizate în afara țării și sunt asemănătoare celor de la marile competiții europene.
Totodată, evenimentul sportiv “Autism 24 H Marea Neagră” reprezintă unul dintre evenimentele principale care marcheaza deschiderea sezonului estival 2019.
Fondurile strânse în urma evenimentului vor susține 10 proiecte destinate copiilor diagnosticați cu autism din două orașe ale țării: Constanța și Galați.

Copiii cu autism sunt diferiti dar trebuie să rămână în viața noastră, a comunității pentru că doar prin participare active la acțiunile dedicate lor vom înțelege mai mult și vom putea ajuta mai mult! Caracteristice tuturor copiilor cu autism sunt problemele de comunicare si limbaj, de socializare si comportamentele repetitive iar noi avem această datorie morală, creștinească de a-i ajuta în măsura în care acest lucru este posibil, atât pe ei cât și familiile din care fac parte.

Vreau să felicit din toată inima pe toți participanții la “Autism 24h Marea Neagră”2019 și să repet ceea ce sunea psihologul Adrian Gemanaru, președintele Centrului “Marea Neagră” și organizatorul evenimentului “Autism 24h Marea Neagră”: “Cele 24 de ore petrecute pe malul mării, momentul răsăritului, puternica legatură care se realizează între membrii echipei, efortul depus de fiecare participant transformă întreaga poveste într-o experiență unică în viață, pe care trebuie să o încerce orice persoană”a spus deputatul Mirela Furtună într-o declarație de presă de la malul mării.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com