Click pentru a trimite e-mail

Au sustras un seif în care se aflau 30.000 de lei. Pentru transport, au furat și o mașină.

0 Shares

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale și cei ai Poliției Municipiului Tulcea au reușit identificarea și depistarea a 4 tineri cu vârste cuprinse între 19 și 25 ani, care, în noaptea de 05/06.03.2017, au sustras casa de valori a unei societăți comerciale de pe raza municipiului Tulcea, în care se afla suma de 30.000 lei.

În vederea transportului casei de valori, tinerii au mai sustras, din proximitatea locului comiterii faptei, un autoturism marca Dacia 1310, cu care s-au deplasat pe malul lacului Ciuperca din Tulcea, unde, utilizând unelte metalice pe care le aveau asupra lor, au perforat partea din spate a casei de valori și au sustras suma de bani existentă, aruncând cutia în lac, iar ulterior au readus autoturismul în locul din care fusese sustras.

Untitled-1

La 06.03.2017, autorii s-au deplasat pe raza municipiului Constanța de unde, folosindu-se de banii sustrași, au achiziționat trei autoturisme, acestea fiind ridicate în vederea confiscării la 08.03.2017 de către organul de urmărire penală.

În seara zilei de 08.03.2016, cu sprijinul scafandrilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘Delta’ al Județului Tulcea au fost efectuate căutări în apele lacului Ciuperca, fiind identificată și recuperată caseta de valori sustrasă, în interiorul căreia au fost identificate documente aparținând societății comerciale păgubite.

La 08.03.2017, cei 4 au fost reținuți în baza unei ordonanțe de reținere pentru o perioadă de 24 ore, iar la 09.03.2017, Judecătoria Tulcea a emis pe numele celor 4 tineri mandate de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a celor patru inculpați.(cp/ipjtulcea)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com