Click pentru a te abona

Pro România Tulcea vine cu foarte mulți tineri bine pregătiți pentru administrația publică locală care merită votul tulcenilor

33 Shares

Pro România Tulcea vine cu o ofertă extrem de inteligentă, cu lucruri noi, fără să uite istoria și tradițiile, obiceiurile străvechi și multiculturalitatea orașului care a scris capitole importante în Istoria României.

Sunt un tânăr care caută răspunsuri, soluții și nu o face de pe margine. Sunt la început de drum politic, cu încredere în oameni și deschidere către administrație, dispus să-mi dedic timpul multor îmbunătățiri în acest vast domeniu pentru  mai-binele oamenilor! Și, să învăț continuu din experiența celorlalți. Noi ne-am propus să schimbăm lucrurile în bine:

Sunt un tânăr întreprinzător, lucrez împreună cu frații mei la dezvoltarea afecerii noastre de familie în domeniul agriculturii, sunt absolvent al Facultății de Management și Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare rurarală , cu master în Dezvoltre Rurală. Din 2015 am și un parteneriat cu o multinațională producatoare de input-uri (produse agricole)  în , oferind consultanță fermierilor din județul Tulcea.

Sunt onorat de faptul că Pro România mizează pe un tânăr de 30 de ani, pentru câștigarea funcției de președinte al Consiliului Județean Tulcea. Pro Romania are drept obiectiv principal reforma modului în care se face administrația publică locală, la nivelul fiecărei comune, a fiecărui județ iar eu sunt în deplin acord cu această Reformă.

640

Sunt tânăr și nou în politică și mă bucur că am avut șansa să cunosc oameni extraordinari în ProRomania!  Avem oameni profesioniști,  calificați în diferite domenii de activitate, oameni cu mintea deschisă și cu dorința sinceră de a contribui cu toate puterile lor la bunăstarea județului! Suntem o echipă, iar consilierii pe care-i propunem reprezintă un efort comun al tuturor celor implicați pentru a ieși în fata cetățenilor cu propunerea unor oameni valoroși!

Am convingerea că vom reuși să schimbăm atât lucrurile în politică dar și în administrație cu prioritate pentru oameni, într-o echipă în care fiecare știe ce are de făcut de la ingineri, profesori, economiști, tehnicieni și maiștri, oameni care muncesc și stiu să prețuiască valoarea muncii. Principiul primordial după care ne vom desfășura activitatea politică și administrativă în cadrul Consiliului Județean Tulcea este colaborarea cu toate formațiunile care vor fi parte a deliberativului județean: Plecăm de la un moment 0, în data de 27 septembrie, și dorim ca toate deciziile care se vor lua, să fie, în primul rând,  în folosul județului și a  locuitorilor săi pentru că trebuie să folosim experiența tuturor.

Mocanu Laurențiu, candidat pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Tulcea din partea Pro România Tulcea

Împreună schimbăm Tulcea!

articol executat de APDR Dobrogeacult la comanda Pro România Filiala județeană Tulcea,CMF 21200010

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com