Click pentru a te abona

Au intrat în magazine să cumpere pâine și…au furat sticle cu alcool…(!)

84 Shares

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au fost sesizaţi prin intermediul Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la două infracţiuni de furt din magazine făcute de un minor de 14 ani și de către un bărbat de 41 de ani care a declarat că „i-a trecut prin minte să salte și niște alcool” pe care urma să-l consume cu un prieten care-l aștepta în parc, în frig…(!?)

Ambele apeluri au fost efectuate de către  angajaţii unor societăţi comerciale din municipiul Tulcea, care au declarat echipajului de jandarmerie ajuns la faţa locului, faptul că au observat, prin intermediul sistemului de supraveghere, doi bărbaţi care au sustras produse de pe rafturi, trecând de casa de marcat fără să achite contravaloarea acestora.

În primul caz, bărbatul a fost oprit de către angajaţii societăţii comerciale, iar la verificările efectuate, asupra lui a fost găsită o sticlă de alcool.

Întrebat de jandarmi, tânărul, în vârstă de 14 ani, a declarat faptul că a intrat în societatea comercială cu intenţia de a sustrage o sticlă de alcool, îndemnat de prietenul său, care urma să o vândă altor persoane.

În al doilea caz, bărbatul a fost oprit de către angajaţii societăţii comerciale, deoarece au fost avertizaţi de sistemul de protecţie antifurt, după ce bărbatul a trecut de casa de marcat. Asupra lui a fost găsită, de asemenea, o sticlă de alcool, pe care bărbatul, nu o achitase.

Persoana în cauză,  în vârstă de 41 de ani, a declarat jandarmilor faptul că a intrat în societatea comercială cu intenţia de a cumpăra o pâine, însă ,,i-a trecut prin minte” să sustragă şi o sticlă de alcool, pe care intenţiona să o consume cu prietenul său, care îl aştepta într-un parc din municipiu, unde cei doi mai consumaseră alcool cu puţin timp înainte de cele întâmplate.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbaţilor actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt – faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228, alin. (1), Cod Penal.

84 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com