Click pentru a te abona

Au fost confiscate zece kg de icre negre, trei kg de morun, două motoare de barcă, 2500 de metri de plasă monofilament

407 Shares

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au pus în aplicare, în cursul zilei de ieri, 5 mandate de percheziție domiciliară, pe raza localităților Făcăeni și Bordușani din județul Ialomița, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict. Au fost ridicate în vederea confiscării 10 kilograme de icre negre, 3 kilograme de morun, 2 motoare de barcă, 2500 de metri de plasă monofilament, 80 de kilograme de pește din specia somn și 1300 de lei.

Duminică, 12 ianuarie, două persoane au fost depistate în flagrant delict, pe raza localității Bordușani din județul Ialomița, de către polițiști din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Constanța, în timp ce ar fi cumpărat 2 borcane cu icre negre contra sumei de 1.300 lei de la un bărbat, de 36 de ani, din aceeași localitate.

În urma acțiunii, polițiștii au efectuat 5 percheziții domiciliare în localitățile Făcăeni și Bordușani din județul Ialomița, ocazie cu care au fost ridicate în vederea confiscării 10 kilograme de icre negre, 3 kilograme de morun, 2 motoare de barcă, 2500 de metri de plasă monofilament, 80 de kilograme de pește din specia somn și 1300 de lei.

Valoarea icrelor negre este de aproximativ 10.000 de euro, iar valoarea totală a bunurilor confiscate este de peste 78.000 de lei.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de comercializarea sturionilor capturaţi pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale, precum şi a produselor şi subproduselor obţinute din aceştia, fără respectarea prevederilor legale în vigoare şi producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament, cu excepţia setcilor folosite pentru pescuitul calcanului, cu mărimea ochiului de minimum 400 mm, fapte prevăzute și pedepsite de O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com