Click pentru a te abona

Astăzi voi vota moțiunea de cenzură pentru a putea schimba România(!)

399 Shares

În doi ani şi jumătate, PSD şi ALDE au dezbinat o ţară întreagă, au distrus rolul instituţiilor fundamentale, au mutilat legi importante, au compromis şansa de a moderniza ţara şi au atentat constant la bazele democraţiei româneşti şi ale statului de drept!

Este important să ne implicăm , să fim uniți și să ne dezvoltăm spiritul civic pentru a schimba România !

Voi vota la schimbarea acestui Guvern pentru că avem o groază de exemple de ce acest Guvern trebuie să cadă .

Toată lumea a spus că PNL vrea să dea afară bugetari, dar angajarea fictivă și fără responsabilitate de la 800.000 până la 1.4 milioane de bugetari care sunt rude, familii , prieteni merită să încurce și să încaseze bani nemeritați ? Bugetul de stat a fost fraudat cu ajutorul oamenilor lui Dragnea.

În funcțiile de conducere la toate instituțiile și agențiile de stat sunt oameni slab pregătiți , incompetenți.

PSD a împrumutat masiv bani de la bănci , datoria ajungând la peste 100 de miliarde de euro , doar pentru a susține sute de secretari de stat și subsecretari , toți fiind plătiți regește și numiți politic fără să facă ceva cu adevărat pentru țară.

Românilor li s-a blocat dreptul de vot din 26 mai folosindu-se instituțiile din subordine, deasemenea s-au folosit și instituțiile de forță împotriva oamenilor în data de 10 august. PSD a refuzat să mărească pensiile românilor , dar a avut grijă pe cele speciale să le mărească sau să fie date exact celor care au venit de mii de euro lunar.

Acestea sunt o parte din exemplele din ce a putut să facă Guvernul Dăncilă, cu siguranță mai mult rău decât bine. Ne-am săturat de acest lucru și acest lucru s-a văzut la vot . Ne ajunge ! Astăzi voi vota moțiunea de cenzură pentru a putea schimba România !

Deputat PNL Vasile GUDU

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com