Click pentru a trimite e-mail

Astăzi s-au efectuat primele teste pentru Covid-19 la Tulcea. Se vor putea procesa în medie 100 de teste pe zi iar rezultatele se vor primi în 3-5 ore

557 Shares

“Așa după cum am promis, s-a început activitatea de testare la laboratorul DSV cu aparatul Real Time PCR și vreau să mulțumesc echipei de la DSV, echipei de la SJUT și tuturor celor implicați, astfel încât să putem efectua cât mai mul teste la noi în județ. Au ajuns și kiturile de extracție precum și kiturile de multiplicare, odată cu încă un aparat de testare donat așa după cum precizam zilele trecute.

Se vor putea procesa în medie 100 de teste pe zi și în zilele următoare se vor alătura echipei deja existente încă doi medici.
Mă bucur că investiția Consiliului Județean pentru amenajarea acestui laborator și a filtrelor de biosecuritate s-a finalizat cu succes într-un timp record aș putea spune.

Acum, ceeea ce îmi doresc cel mai mult este ca toate buletinele de analiză să fie negative(!)

Încă o dată țin să apreciez implicarea tuturor medicilor și a cadrelor medicale, munca celor de la DSV și a echipei de la SJUT la laborator, dedicarea celor de la secția de boli infecțioase, și să le mulțumesc tuturor cu respect.

Fapte, responsabilitate. Mâini curate. Sănătate multă, tuturor”a declarat astăzi, 9 Aprilie 2020, Horia Teodorescu, Președintele Consiliului Județean Tulcea.

Vă reamintim faptul că, potrivit discuţiilor purtate cu cei patru medici şi asistenta şefă, concluzia a fost aceea că la Tulcea se pot trata cazuri mai puţin grave ale persoanelor confirmate pozitiv COVID 19, pentru aceste cazuri fiind deja amenajate saloane speciale (saloane bolnavi COVID 19), care, din fericire, la acest moment nu au niciun pacient. În plus, separat de cele mai înainte amintite, au fost deja amenajate saloane pentru suspecţii COVID 19, tot în secţia de boli infecţioase, suspecţi de la care sunt prelevate probe biologice ce sunt transmise la centrele regionale din ţară pentru analize. În momentul în care probele biologice prelevate de la suspecţii COVID 19 vor fi analizate la Laboratorul Direcţiei Sanitar Veterinare, iar rezultatele se vor primi în 3-5 ore, internarea suspecţilor în secţie nu va mai fi necesară: cei diagnosticaţi negativ vor merge acasă, iar cei diagnosticaţi pozitiv vor fi internaţi în saloanele speciale (saloane bolnavi COVID 19).

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com