Click pentru a te abona

Astăzi am fost Spiridușii Moșului și am adus daruri, colinde și povești, copiilor

40 Shares

Bucuroşi de apropierea minunatei sărbători a Crăciunului, copiii au pregătit cântece, poezii și numeroase scrisorele pentru Moș Crăciun care reușește în fiecare an să aducă bucurie în casele oamenilor care-l așteaptă să le bată-n fereastră.

“Astăzi ne-am început misiunea: ne-am transformat în ajutoarele Moșului și am adus daruri copiilor care au cea mai mare nevoie de noi, așa după cum facem în fiecare an când încercăm să ajungem la cât mai mulți copii.

Acțiunea, inițiată de Organizația de femei social-democrate a județului Tulcea  a primit sprijinul tinerilor social democrați, astfel încât, am reușit să mergem astăzi cu daruri, dulciuri și jucării la copii din Somova și din Altîntepe. Copiii sunt la fel de frumoși, de fericiți și de nerăbdători să-l vadă, să vorbească și să se bucure de darurile Moșului care ne luminează tuturor sufletul și casa cu magia Crăciunului.

Moșul ne-a trimis astăzi și la o căsuță mică din Lăstuni, la o familie numeroasă, cu șase copii, unde am adus un brad pe care l-am înpodobit chiar în fața casei, alimente, dulciuri și un aragaz absolut necesar pentru numeroasa familie care a mulțumit lui Dumnezeu că s-a gândit și la necazurile lor.

Așadar, astăzi ne-am bucurat împreună cu primii prichindei de la “grădi” și cu micuții școlari, cu copiii și adulții care-au simțit deja magia Crăciunului, urmând ca săptămâna viitoare să ne întânim cu alți copii în jurul bradului, la Tulcea, să-l așteptăm cuminți pe Moșul care are pentru fiecare un dar, o poveste, o minune” ne – a declarat  deputatul social democrat Mirela Furtună, președintele OFSD Tulcea, membru al Grupului multisectorial pentru egalitate de gen din Parlamentul României.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com