Click pentru a te abona

Asistenţă tehnică pentru asigurarea funcţionării mecanismului de Investițiile Teritoriale Integrate (ITI)

0 Shares

*ultima componentă a mecanismului complex care face operaţional ADI ITI * acest proiect va oferi sprijin pentru dezvoltarea portofoliilor de proiecte ITI precum şi asistenţă tehnică pentru beneficiari

Asociația pentru Dezvoltarea Intercomunitară ITI Delta Dunării, derulează, proiectul ”Asistență tehnică pentru asigurarea funcționării mecanismului ITI din perspectiva SIDD DD și a structurii ADI ITI Delta Dunării la nivel executiv și partenerial”. Proiectul are o perioadă de implementare de 36 de luni, respectiv de la 01 ianuarie 2016 până la data de 31 decembrie 2018, cu o valoare totală a proiectului de 9.834.123,37 lei, din care contribuție UE prin FEDR: 8.137.064,60 lei.

Untitled-1

La conferința de lansare a acestui proiect au fost prezenți primari din zona vizată de Strategia Integrată pentru Delta Dunării, agenți economici, specialiști, reprezentanți ai societății civile, autorități publice.

„Suntem astăzi în faţa dumneavoastră pentru a vă comunica faptul că am mai făcut un pas decisiv în implementarea Strategiei Integrate de Dezvoltare a Deltei Dunării prin ADI ITI.  Proiectul „Asistenţă tehnică pentru asigurarea funcţionării mecanismului ITI din perspectiva Strategiei de Dezvoltare Integrată a Deltei Dunării” care se lansează astăzi va fi ultima componentă din mecanismul complex care face operaţional ADI ITI. (…)  Important este faptul că acest proiect va oferi sprijin pentru dezvoltarea portofoliilor de proiecte ITI precum şi asistenţă tehnică pentru beneficiari. Ştim cu toţii că  în ceea ce priveşte capacitatea de scriere de proiecte în mediul rural, instituţiile publice sunt deficitare, şi pentru un grad de absorbţie cât mai mare, prin acest proiect se va oferi îndrumare tehnică potenţialilor beneficiari”, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Obiectivul general al acestei inițiative este asigurarea coordonării, pregătirii, actualizării, implementării și monitorizării SIDD DD, a Planului de acțiune și a mecanismului pentru implementarea ITI Delta Dunării, în vederea îmbunătățirii calității vieții populației și susținerii  dezvoltării și a creșteri economice durabile, inteligente, favorabile incluziunii în zona Deltei Dunării.

Principalele rezultate previzionate în cadrul proiectului sunt: un portofoliu de proiecte pentru implementarea SIDD DD, un plan de monitorizare a proiectelor finanțate din alocările indicative ale PO pentru mecanismul ITI DD, 12 întâlniri public/privat organizate pe programele de finanțare,  10 întâlniri de lucru cu beneficiarii la care participă reprezentanți Autorităților de Manegement / constructori / proiectanți, în scopul întăririi capacității ADI ITI DD pentru implementarea mecanismului ITI, consultanță tehnică pe achiziții, asigurată de firmă specializată pentru beneficiarii care gestionează un portofoliu de proiecte strategice cu impact relevant asupra SIDD DD: ARBDD, INCDDD, județul Tulcea, județul Constanța, municipiul Tulcea, precum și a celorlalți beneficiari.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Un Raspuns la Asistenţă tehnică pentru asigurarea funcţionării mecanismului de Investițiile Teritoriale Integrate (ITI)

  1. Dumy 21 decembrie 2016 at 10:27

    Pai și cum putem accesa aceasta asistenta?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com