Click pentru a trimite e-mail

Arestați pentru trafic de minori și proxenetism

0 Shares

Recrutau minore din Tulcea și Constanța și le obligau să se prostitueze. Le scoteau la “produs”, în limbaj neacademic. O fată era dispărută de acasă de mai multă vreme și se afla în urmărire națională.

Untitled-1

Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Constanţa  au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 a  inculpaţilor M.I., I. I.,M.I.C., şi  D.F., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori şi proxenetism.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că începând cu luna octombrie 2014, inculpaţii, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, au recrutat mai multe minore, de pe raza judeţelor Constanța și  Tulcea, pe care le-au exploatat  prin obligarea la practicarea prostituţiei.

Cu ocazia perchezițiilor efectuate în cauză au fost identificate 4 victime minore, dintre care o minoră se afla în urmărire națională, fiind dispărută de la domiciliu.

Inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul de Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a fost realizată cu sprijinul poliţistilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi Brigada Mobilă de Jandarmi TOMIS Constanţa.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com