Click pentru a te abona

Arestați pentru trafic de droguri de mare risc: 1 kg de heroină, 100 de grame de substanțe psihoactive, 58 de comprimate de metadonă

78 Shares

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpaților U.G., C.I.C., R.F., S.D. și U.M.G., pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic ilicit de droguri de mare risc și efectuare fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză s-a stabilit că cei cinci inculpați au constituit, pe raza municipiului București, o grupare infracțională, care se ocupa cu vânzarea de heroină.
La data de 26.02.2020, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO București – Serviciul Antidrog au efectuat 16 percheziții domiciliare, pe raza municipiului București și a județului Ilfov, în urma cărora au fost ridicate aproximativ 1 kg de heroină, 100 de grame de substanțe psihoactive, 58 de comprimate de metadonă, sumele de 23.950 lei și 1.450 euro, 8 cântare electronice, 11 telefoane mobile și 11 cartele SIM, o tabletă electronică și un dispozitiv de detectare a camerelor video și a microfoanelor disimulate.

În cursul zilei de astăzi, cei cinci inculpați vor fi prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com