Click pentru a te abona

ARBDD: Prima reuniune a “Forumului Oamenilor de Afaceri și ai Mediului Economic, în relație cu universitatea Ovidius din Constanța”

0 Shares

Prima reuniune a “Forumului Oamenilor de Afaceri și ai Mediului Economic, în relație cu universitatea Ovidius din Constanța” se va desfășura vineri, 7 marie a.c.,  la sediul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) din Tulcea unde se vor afla în dezbatere subiecte deosebit de importante pentru Dobrogea dar și pentru întreaga Regiune de Dezvoltare 2 de Sud- Est.

Tema principală a acestei prime întâlniri va susține importanța armonizării activității de cercetare și a activității ARBDD în vederea realizării unor parteneriate pentru atragerea de finațare externă pentru proiecte de mediu, proiecte sociale, culturale, concursuri de soluții ce urmează să fie lansate în Programul Operațional 2014 – 2020.

La Reuniunea de la Tulcea vor participa personalități ale mediului academemic, autoritățile administrației publice ale județului Tulcea, Guvernatorul ARBDD, cei mai importanți reprezentanți ai mediului economic și de afaceri din județele Tulcea și Constanța.

“Forumului Oamenilor de Afaceri și ai Mediului Economic, în relație cu universitatea Ovidius din Constanța” s-a constituit la sfârșitul lunii februarie a.c, la Constanța și este un organism consultativ menit a contribui la optimizarea misiunii Universității de a produce competențe și cunoștințe noi în deplină concordanță cu nevoile actuale ale comunității dobrogene.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com