Click pentru a te abona

ARBDD: A început prohibiţia la ştiucă

5.4K Shares

Administrația Rezervației Biosferei „Delta Dunării” (A.R.B.D.D.) informează că potrivit prevederilor Ordinului de prohibiție nr. 561/2023/11/2024 se interzice pescuitul comercial, recreativ/sportiv și familial la specia știucă (Esox lucius) începând cu data de 1 februarie până la data de 20 martie 2024.

De asemenea, reamintim că, în perioada 1 ianuarie – 9 aprilie, specia rac (Astacus leptodactylus) se află în perioada de prohibiție.

ARBDD A început prohibiţia la ştiucă

Nerespectarea prevederilor legale se sancționează potrivit dispozițiilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 317/2009 și ale Legii nr. 82/1993 privind constituirea Rezervației Biosferei Delta Dunării, cu modificările și completările ulterioare.

Inspectorii din cadrul A.R.B.D.D. realizează constant acțiuni de monitorizare, inspecție și control pe teritoriul Rezervației, potrivit atribuțiilor, aplicând sancțiuni în situația încălcării prevederilor legislației în vigoare.

Urmăriţi Ştirile Dobrogeanews şi pe Google News

5.4K Shares
5 1 vot
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com