Click pentru a te abona

ARBDD: A fost adusă hrană pentru păsările din zona Zagăn pentru a preveni apariția unor mortalități datorate înghețului

0 Shares

Condițiile meteorologice nefavorabile din ultima vreme, în special fenomenul de îngheț, au condus la lipsa hranei pentru fauna sălbatică din perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării (RBDD) și au determinat căutarea unor noi zone de hrănire, mai ales de către speciile de păsări de apă.
Au fost observate zonele cu aglomerări de păsări de apă, din speciile lebăda de vară și de iarnă, gâsca de vară, gârliță, rață, lișiță, etc.
Pentru a preveni apariția unor mortalități la păsări, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a organizat în data de 1 martie 2018 o primă acțiune de hrănire în zona de reconstrucție ecologică Polder Zaghen.
Au fost împrăștiate cereale în apropierea aglomerărilor de păsări, pe suprafața înghețată a Lacului Zaghen. Cerealele au fost oferite de un sponsor ce și-a exprimat dorința de a rămâne anonim.
ARBDD va continua cu astfel de acțiuni și în zilele următoare și în alte zone identificate cu aglomerări de păsări.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com