Click pentru a te abona

ARBDD: 3097 unelte de pescuit confiscate în greutate de aproximativ 4 tone distruse în mod controlat

0 Shares

Direcția Comisariatul Integrat de Control Delta Dunării din cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării a procedat la distrugerea uneltelor de pescuit confiscate, în prezența membrilor comisiei de distrugere alcătuită din reprezentați ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor Tulcea, Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea, Agenția Națională de Administrare Fiscală Tulcea și Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.

Au fost distruse un număr de 3097 unelte de pescuit în greutate de aproximativ 4 tone, din care un număr de 2767 setci monofilament și textil, în lungime de 85.185 ml. De asemenea au fost distruse și un număr de 315 vintire, 13 taliene, un laț pentru mistreți și o capcană de raci. Uneltele distruse au fost preluate pentru reciclare de o societate de specialitate.
Ultima acțiune de distrugere a uneltelor de pescuit confiscate a avut loc în octombrie 2017.

In perioada ianuarie – aprilie 2018, Direcția Comisariatul de Control Integrat Delta Dunării a efectuat un număr de 975 acțiuni de inspecție și control, care au avut ca rezultat aplicarea unui număr de 57 sancțiuni contravenționale în valoare de 342.590 lei și confiscarea a 2285 kg peste în valoare de 6424 lei.

Totodată au fost confiscate un număr de 2733 de unelte de pescuit dintre care: 1354 setci monofilament si textil in lungime de aproximativ 69.600 ml, 11 taliene de balta, 224 vintire, 1140 carmace, 2 lațuri mistret,1 năpatcă, 1minciog, a unei ambarcațiuni tip U8 cu motor Yamaha 20 cp și un motoferăstrău. In timpul acțiunilor au fost eliberate in mediul natural un număr de 506 exemplare de pește subdimensionat din diferite specii.

Din colaborarea cu alte instituții abilitate să desfășoare acțiuni de control in arealul Rezervației
Biosferei Delta Dunării (Inspectoratul Județean de Poliție Tulcea, Inspectoratul Județean de Jandarmi, Sectorul Poliției de Frontieră, Garda Națională de Mediu) a rezultat confiscarea unui număr de 34 setci monofilament, 3 setci fir textil, 19 vintire, 269 kg peste și 2 ambarcațiuni cu motoarele și dotările aferente, precum și întocmirea unui număr de 9 dosare penale.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com