Click pentru a te abona

Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” din Tulcea participă la Ziua Unirii Basarabiel cu România

0 Shares

La 27 martie 1918 , Basarabia a fost prima dintre provinciile românești care a decis unirea cu Țara Mamă , deschizând astfel drumul spre săvârșirea Marii Uniri. Aducerea tuturor provinciilor istorice locuite de români în cuprinsul aceluiași stat național ,România, a reprezentat un eveniment de cotitură în devenirea acestei națiuni , un deziderat ai românilor transformat în realitate de politicieni care au dat dovadă de viziune și de patriotism.

În anul Centenarului , când sărbătorim 100 de ani de existență modernă a României, avem datoria să ne arătăm recunoștința față de înaintașii nostri care au făcut posibilă Marea Unire de la 1918 și să regăsim acele valori care ne unesc și ne dau putere.

Marți, 27 martie 2018, Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” din Tulcea este invitat să participe cu două programe artistice – suite de jocuri populare la marele spectacol aniversar al Unirii Basarabiei cu România, eveniment petrecut în urmă cu o sută de ani. Spectacolul care urmează a se desfățura în una dintre cele mai mari săli din Capitală, cea a Circului Metropolitan București, va grupa soliști consacrați din România și Republica Moldova: Adrian Daminescu, Tudor Turcu, Nicolae Caragea, Geta Burlacu, Aurel Chirtoacă, Corina Chiriac, Elena Sima, Elisabeta Turcu, Maria Iliuț, Ioana Capraru, Valeria Arnăutu, Mioara Velicu, Gheorghe Turda, Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei”, Andrei Tudor Band și Orchestra de muzică populară Valahia, dirijată de Marius Zorilă.

Anul acesta este prima dată când avem ocazia de a sărbători Ziua Unirii Basarabiel cu România așa cum se cuvine , la rang de sărbătoare națională , celebrând un ideal împlinit acum un secol.

Avem obligația morală să facem dovada respectului pentru istorie și pentru cei care și-au sacrificat viața pentru limba română , pentru România întreagă.(Profesor  Ștefan Coman)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com