Click pentru a trimite e-mail

Andaluzia Luca a ales între funcția de viceprimar și cea de deputat.

1 Shares

“Dragi tulceni, nominalizarea mea în fruntea listei de candidați la Camera Deputaților a fost un fapt deosebit de onorant, care a confirmat odată în plus încrederea colegilor mei de partid (Organizația Municipală PSD Tulcea), a colegilor din organizația județeană, într-o nouă generație de oameni politici, o reformă începută de președintele Horia Teodorescu în urmă cu doi ani. Acest lucru se poate vedea în realitatea cotidiană la nivelul tuturor structurilor de partid și la conducerea administrativă a municipiului și a județului Tulcea.

Untitled-1

Susținerea populară extraordinară de care s-a bucurat PSD confirmă faptul că noi toți am înțeles mesajul celor care ne-au acordat încrederea la alegerile locale și la cele parlamentare.

Perioada în care m-am ocupat de o parte dintre problemele municipiului Tulcea în calitate de viceprimar și apoi, campania electorală care mi-a oferit prilejul de a vorbi cu mii de tulceni, m-au făcut să înțeleg faptul că oamenii au nevoie mai mult ca oricând de seriozitate, de puterea noastră de muncă, de înțelepciune la nivelul deciziilor. Trebuie să recunosc că mă simt copleșită și profund impresionată de felul în care au înțeles tulcenii să ne susțină, de lucrurile pe care mi le-au mărturisit (uneori chiar cu lacrimi în ochi) despre nedreptate, abuzuri, despre nevoile de zi cu zi, astfel încât, mi-a fost foarte greu să iau o decizie finală. După ce am analizat profund situația de facto, după ce am primit sute de mesaje pe toate canalele de comunicare, am hotărât că trebuie să depășesc interesul firesc al unui politician de a fi parlamentar și că trebuie să mă întorc pe funția de viceprimar al municipiului Tulcea, să ard toate etapele, cum spunem noi, să mă întorc la proiectele locale pe care doresc să le pun în practică pentru Tulcea și pentru tulceni. Pentru ca municipiul Tulcea să ajungă cu adevărat un oraș european așa după cum am promis. Pentru că merită. Și dumneavoastră, tulcenii meritați cu mult mai mult iar după scurta mea experiență din Parlamentul României știu exact că proiectele noastre sunt posibil de realizat.

Lista de candidați nu se alege, nu se votează pentru un om sau altul ci pentru un Program politic pentru oameni, pentru români. Mulțumesc încă odată tuturor tulcenilor care au fost alături de noi și vreau să credeți că vom face tot ceea este omenește posibil să nu vă dezamăgim. Sunt onorată și vă respect, vă prețuiesc din tot sufletul pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o pentru funcția de viceprimar și, iată, acum pentru cea de deputat. Rămân la Tulcea, rămân viceprimar al municipiului Tulcea pentru că avem foarte multe lucruri de făcut împreună.

Pe data de 28 decembrie 2016 am notificat Biroul Permanent al Camerei Deputaților cu privire la faptul că mă aflu în incompatibilitate iar aseară, după plenul celor două camere reunite și după validarea Guvernului României, am renunțat la onoarea de a fi deputat pentru cea de a fi viceprimar al municipiului Tulcea. Sunt convinsă că am făcut cea mai înțeleaptă alegere, sunt pe drum spre Tulcea, vine iarna și avem de muncă, în Parlament sunt colegii mei care vor fi la fel de responsabili pentru votul de încredere pe care l-ați dat PSD-ului.

Vă mulțumesc tuturor pentru încredere, pentru prietenie, pentru înțelegere și vreau să vă îmbrățișez pe toți și să vă spun simplu: bine v-am regăsit, aici, acasă, la Tulcea”.

Este declarația pe care a făcut-o în urmă cu o oră, telefonic, răspunzând întrebărilor noastre și ale tulcenilor, doamna Andaluzia Luca, Președinte al Organizației municipale PSD Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Un Raspuns la Andaluzia Luca a ales între funcția de viceprimar și cea de deputat.

 1. Lazia 5 ianuarie 2017 at 16:53

  Da, o apreciez pe doamna Andaluzia Luca. Decizia este una corectă raportată la perspectiva ce o urmăreşte, aceea de a fi primarul oraşului Tulcea.
  În acelaşi timp se confirmă scenariul anticipat înainte de alegerile parlamentare, fiind doar “locomotiva” electorală a listei PSD pentru camera deputaţilor.
  Ce urmează, o nouă cedare, în sensul că un primar ales îi va oferi cu eleganţă locul doamnei Anişoara Radu, astfel încât adevăraţii candidaţi ai PSD îşi vor ocupa locurile în camera deputaţilor.
  Indiferent de strategie, rezultatul contează, iar dumnealor fiind deputaţi de Tulcea nu îmi rămâne decât să le doresc sincer să reuşească în ceea ce şi-au propus.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com