Click pentru a te abona

Amplificarea dialogului dintre România și statul Qatar își va aduce contribuția la dezvoltarea cooperării în toate domeniile de activitate

18 Shares

În cadrul unei întâlniri de lucru cu ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Statului Qatar la Bucureşti, Abdullah Nasser Abdullah Alhumaidi, deputatul social democrat Mirela Furtună, secretar al Comisiei pentru politică externă din Camera Deputaților, președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Statul Qatar și-a exprimat convingerea că “amplificarea continuă a dialogului dintre România și statul Qatar își va aduce contribuția la dezvoltarea cooperării în toate domeniile de activitate, România acordând o atenție specială aspectelor economice”.

“Între ţările noastre au avut loc vizite oficiale la diferite niveluri şi am semnat un cadru legislativ de acorduri bilaterale şi protocoale care acoperă cele mai importante aspecte ale cooperării în diverse domenii precum politic, economic, cultural, sănătate şi altele. Obiectivul nostru principal în faza următoare este ridicarea nivelului relaţiilor dintre țările noastre în diferite domenii, care să fie echilibrate la nivelul relaţiilor diplomatice deosebite dintre statul Qatar şi România” a precizat Excelența Sa, Ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Statului Qatar la București, domnul Abdullah Nasser Abdullah Alhumaidi.

A fost în fapt o continuare a dialogului purtat la nivel parlamentar pe tema potențialelor proiecte pe mai multe domenii de activitate de care partea română este interesată: atragerea de capital qatarez prin cooptarea unor companii în procedura de înfiinţare a unor companii mixte în România în domeniul agricol sau cel energetic, efectuarea de bunkeraj, în speță, aprovizionarea cu combustibil pe bază de gaz/GNL la cap de Dunăre, pentru navele care circulă între Marea Nordului (portul Rotterdam) și Marea Neagră. Deasemenea am reiterat potențialul turistic al țării noastre și dorința noastră de a ne prezenta obiceiurile, dansurile, cântecele, produsele tradiționale în cadrul unui eveniment pe care-l putem organiza în viitor” a mai spus deputatul Mirela Furtună.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com