Click pentru a te abona

Amenzi pentru neîntreținerea carosabilului

0 Shares

În ultimele 24 de ore, la nivelul judetului Tulcea, peste 150 de politisti au actionat cu 50 de mijloace auto pentru a nu se înregistra persoane înzăpezite, blocate în trafic și expuse unor situații de risc, precum și pentru informarea populației, a conducătorilor auto, în ceea ce privește circulația rutieră pe drumurile publice. Totodată polițiștii au supravegheat modul de desfășurare a lucrărilor de deszăpezire a drumurilor publice.

Politistii tulceni au aplicat 3 sancțiuni contravenționale administratorilor de drumuri pentru neîntreținerea carosabilului, în valoare totală de 6615 lei și 4 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto, pentru nerespectarea regulilor de circulație în condiții de iarnă, în valoare de 3780 lei.

De asemenea, polițiștii tulceni au participat la salvarea a peste 25 de persoane care se aflau blocate în zăpadă pe drumurile publice.

Politiștii vor continua să acționeze zilnic pentru limitarea efectelor fenomelor meteo, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea recomandă conducătorilor auto să pornească la drum numai după ce s-au interesat cu privire la starea traseului pe care urmează să-l parcurgă și situația meteorologică existentă.

De asemenea, autovehiculele trebuie să fie echipate corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă (anvelope de iarnă, lanțuri antiderapante, lopată, săculeț cu nisip, rezervă de combustibil, sistem de climatizare — dezaburire funcțional etc.)

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com