Click pentru a te abona

Ambasadorul Japoniei la Tulcea: “Aveți un județ frumos, bogat, care merită vizitat și promovat cât mai mult”

0 Shares

*”Experiența din Japonia m-a învățat că pentru reușita oricărei investiții este nevoie de un plan de promovare foarte bine pus la punct. Aveți un județ frumos, bogat, care, fără îndoială, merită vizitat și, foarte important, promovat cât mai mult cu putință”

Ambasadorul-japoniei

Ambasadorul Japoniei în România, Excelența Sa domnul Kisaburo Ishii, s-a aflat vineri, 1 iulie 2016, într-o vizită de lucru în Județul Tulcea, prilej cu care a fost întâmpinat la Consiliul Județean Tulcea, cu toate onorurile cuvenite. Diplomatul japonez a fost însoțit la întâlnirea oficială de Tomotaka Yoshimura, secretar I pe probleme economice

La întâlnirea oficială au participat și reprezentanți ai mediului de afaceri din județul Tulcea (turism, vinificație, industria cărnii, panificație, metalurgie, industria navală ).

„Ne simțim deosebit de onorați de vizita Excelenţei Voastre la Tulcea, un județ mic dar primitor și deschis și, nu în ultimul rând, dornic să acumuleze schimburi de experiență  și  exemple de  bună practică din toate colțurile lumii.

Așadar, suntem mândri că vă putem găzdui și ghida în vizitarea și cunoașterea  celor mai frumoase și de interes obiective turistice, economice și culturale. Vă asigurăm, fără a fi lipsiți de modestie,  că aveți ce vedea, întrucât suntem locuitorii unora dintre cele mai frumoase pământuri ale României, un adevărat colț de rai, cum îmi place mie să-i spun județului Tulcea”, a declarat vicepreședintele Dumitru Mergeani la începutul întrevederii. În continuare, reprezentantul conducerii județului a realizat o scurtă prezentare a meleagurilor nord-dobrogene, cu accent pe Delta Dunării și, nu în ultimul rând, pe potențialul turistic, economic și cultural al județului Tulcea.

„În cadrul acestui periplu pe meleagurile noastre, Excelența Voastră va avea ocazia să viziteze Delta Dunării şi să vadă peisaje extraordinare şi păsări rare, să guste din specialităţile culinare locale, să vadă locuinţe şi costume tradiţionale, şi, astfel, să înțeleagă de ce reprezentăm un punct de atracţie. Ne exprimăm speranţa că, descoperind potenţialul nostru economic, natural, cultural şi turistic și beneficiind de sfaturile și expertiza pe care Excelenţa Voastră ni le poate împărtăși, judeţul Tulcea va căpăta, pe termen lung, o altă conotaţie în plan european şi internațional. Vă dorim o şedere plăcută la Tulcea şi sunteţi binevenit, alături de familie și echipa Excelenței Voastre, oricând veţi mai dori să ne vizitaţi!”, a mai spus vicepreședintele Mergeani în finalul intervenției sale. În acest context, câțiva dintre oficialii prezenți au avut ocazia să întregească tabloul județului Tulcea cu informații interesante din diverse domenii reprezentative pentru Dobrogea istorică.

Ambasadorul Japoniei, Excelența Sa domnul Kisaburo Ishii, s-a arătat deosebit de încântat de felul în care au fost primiți  de autoritățile tulcene și și-a declarat interesul pentru de tot ceea ce înseamnă turism, infrastructură dar și reservațiile naturale întrucât a   îndeplinit pentru o perioadă funcția de ministru adjunct în cadrul Ministerului Transporturilor, Turismului, Infrastructurii si Teritoriului din Japonia.

„Prin natura profesiei și a funcției pe care am deținut-o în minister, mă preocupă tot ceea ce înseamnă turism, dezvoltare, în special când este vorba promovarea de stațiuni și obiective plasate în locuri interesante din punct de vedere natural. Experiența din Japonia m-a învățat că pentru reușita oricărei investiții este nevoie de un plan de promovare foarte bine pus la punct. Sunt nerăbdător să vă vizitez județul, să văd locuri din Delta Dunării, despre care am auzit numai lucruri frumoase. Aveți un județ frumos, bogat, care, fără îndoială, merită vizitat și, foarte important, promovat cât mai mult cu putință”, a declarat Ambasadorul Japoniei.

Vizita oficială a delegației japoneze a continuat cu o deplasare în județ în vederea vizitării unor obiective de interes turistic,  cultural și economic și s-a încheiat cu o deplasare în Delta Dunării, organizată de ARBDD și programată pentru sâmbătă, 2 iulie 2016.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Un Raspuns la Ambasadorul Japoniei la Tulcea: “Aveți un județ frumos, bogat, care merită vizitat și promovat cât mai mult”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com