Click pentru a trimite e-mail

Ambarcațiune cu 54 de migranți din Orientul Mijlociu, interceptată de polițiștii de frontieră în Marea Neagră

0 Shares

Miercuri, 23.07.2014, în jurul orei 12.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sistemului Complex de Observare, Supraveghere şi Control al Traficului la Marea Neagră – SCOMAR, au identificat o ambarcaţiune suspectă în Marea Neagră, fără pavilion arborat, la aproximativ 18 mile marine travers de plaja din Vama Veche, în zona de patrulare comună româno-bulgară, care se apropia de apele teritoriale ale României.

Imediat, Garda de Coastă a dispus de urgenţă efectuarea unei misiuni cu nava MAI 1105 „Ştefan cel Mare”, aflată în misiune pe Marea Neagră, pentru identificarea şi supravegherea ambarcaţiunii suspecte.
Ambarcaţiunea şi-a continuat drumul, a intrat în apele teritoriale ale României, ocazie cu care s-a stabilit că la bordul acesteia se află un număr mare de persoane care au solicitat sprijinul poliţiştilor de frontieră.
Drept urmare, poliţiştii de frontieră au declanşat procedurile specifice pentru o misiune de salvare pe mare.
Persoanele în cauză, 34 de bărbaţi, 5 femei şi 15 minori, au fost transbordate pe nava MAI 1105 şi conduse la sediul Grupului de Nave Constanţa, unde au ajuns în cursul acestei nopti.
Poliţiştii de frontieră români vor continua cercetările în acest caz.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com