Click pentru a te abona

“Am scos copiii din noroaie și din țărână. Au locuri de joacă și sunt fericiți” Ing. Maria Lența, primar al comunei Valea Nucarilor

7.9K Shares

“Cred în egalitatea de șanse și consider că un primar-femeie are toate șansele să facă tot ceea ce trebuie pentru comunitate. Cu o singură condiție” ne-a mărturisit primărița din Valea Nucarilor: “să nu te lupți singur, ca prostul, cu morile de vânt. Să ai de partea ta oamenii care au crezut în tine și te-au ales, să te asculte președintele Consiliului județean și, cred că cel mai important, să nu te uite Guvernul României. Comuna Valea Nucarilor are sprijinul președintelui Consiliului Județean Tulcea, a domnului Horia Teodorescu și are sprijinul domnului Victor Ponta. Președintele nostru. Și de aceea vom reuși tot ceea ce ne-am propus.”

Doamna Maria Lența este o femeie frumoasă, hotărâtă, ambițioasă, care nu se lasă ușor păcălită. Este inginer de profesie și știe ca nimeni altul că dacă vrei să duci ceva la bun sfârșit trebuie să insiști. Să le dovedești bărbaților cu care dezbați extrem de sensibila problematică a omului de la țară și a nevoilor sale, că știi ce ai de făcut. Așa, ca într-o mare familie.

„Sunt la primul mandat și, recunosc, nu a fost deloc ușor în primele luni. A fost o provocare pentru mine și a fost dorința de a schimba viața consătenilor mei. Cu susținere din partea Guvernului României am reabilitat peste 15 kilometri de străzi din cele trei sate ale comunei. Am construit podețele, am refăcut drumul bisericii de la Valea Nucarilor care era un drum de lut, extrem de greu accesibil, așadar l-am reabilitat și am modernizat iluminatul public. Dar cel mai important mi se pare faptul că am scos copiii din noroaiele și din țărâna în care se jucau. Acum sunt fericiți au locuri de joacă amenajate ca la oraș. Am început să facem ordine așa după cum ne-am propus. Dar…”mai avem multe lucruri de făcut”, avem proiecte importante care vizează creșterea atractivității zonei pentru eco-turism și pentru alte activități economice. Suntem pregătiți să ușurăm activitatea investitorilor care au început să vină și vor continua să fie interesați de această zonă cu niște atracții cu totul speciale: o istorie milenară, un peisaj de excepție, natural dar și antropic dacă doriți să vedeți adevărate păduri de turbine eoliene. Avem proiecte pentru modernizarea în totalitate a infrastructurii. Avem legende și avem oameni deosebiți care abia așteaptă să vă primească în casele și în satele lor.”

7.9K Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

1 Comentariu
Vechi
Noi Cele mai votate
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Nu va este rusine? Mintiti cu nerusinare! Nu ati facut nimic pentru comuna asta! Doua sate nu au apa curenta, toti locuitorii sufera din cauza asta, lipsa apei este o crasa nesimtire!
Nu apa, nu canalizare, dar avem trotuare si doua locuri de joaca pentru copii…

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com