Click pentru a te abona

Am pierdut o bătălie nedreaptă, în care au fost încălcate drepturi elementare, acelea de exprimare a opiniei și a unui vot democratic.

61 Shares

După cum știți, pe 11 august a avut loc Conferința CRLR. Am participat în calitate de membru în Consiliul Director și am candidat la demnitatea de deputat.
Din păcate, am pierdut această luptă.

Experiența pierderii nominalizării ca și candidat pentru mandatul de deputat m-a mâhnit profund, însă e departe de mine gândul de a renunța. Idealurile nu dispar din lipsa unor voturi.

Mulțumesc celor care mi-au acordat votul lor, necondiționat! Votul lor mă onorează și mă obligă, în egală măsură. Mulțumesc și celor care nu m-au votat! Nu vreau să judec pe nimeni. Fiecare a votat după cum i-a dictat conștiința. Sau interesul personal.

Am pierdut o bătălie nedreaptă, în care au fost încălcate drepturi elementare, acelea de exprimare a opiniei și a unui vot democratic. Țin să semnalez încercarea disperată de a controla votanții și a pune presiune pe dreptul lor constituțional de a vota corect și democratic prin numerotarea ilegală a buletinelor de vot!

Cert este că s-a comis o greșeală capitală, aceea de a cumula toată puterea în mâinile unui singur om. A fost încălcată hotărârea Consiliului Director nr. 578/01.08.2016 prin care s-a stabilit ca funcțiile de deputat și președinte să fie deținute de două persoane diferite.

În încheiere, aș dori să vă spun că rămân același om integru, onest și dezinteresat. Am căpătat în acești ani o experiență extraordinară pe care voi continua să o pun în slujba oamenilor.
Voi încerca să continui proiectele începute și susținute cu efort și dăruire, voi rămâne alături de toți etnicii ruși lipoveni, membrii cu drept de vot sau cei care încă nu și-au găsit locul în Comunitate.
Comunitatea suntem toți! Și cei neplătiți din fondurile Comunității, și cei necorupți, și cei fără dosare penale, și cei verticali!

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com