Click pentru a te abona

”Alegerile europene, oportunități și provocări”, eveniment regional organizat de OFSD ( Iași, 2019)

195 Shares

Femeile social democrate organizează timp de două zile, 1 – 2 februarie a.c., la Congress Hall, complexul Palas din Iași, dezbaterea ”Alegerile europene, oportunități și provocări”, primul CEX Regional al OFSD organizat în anul alegerilor europarlamentare.

Președintele Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD) Tulcea, vicepreședinte al PSD România, deputatul Mirela Furtună, ne-a oferit amănunte:

“La eveniment participă membri ai guvernului, parlamentari, reprezentante ale organizațiilor de femei social democrate din județele Bacău, Botoșani, Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Iași, Neamț, Suceava, Tulcea, Vaslui şi Vrancea. Temele abordate sunt legate de plasarea României în contextul european actual, exercitarea președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene şi importanța alegerilor parlamentare europene care vor avea loc la sfârșitul lunii mai din acest an.

În deschiderea lucrărilor am avut onoarea de a mă adresa colegelor mele cărora le-am vorbit depre importanța implicării femeii în politica activă și am subliniat faptul că succesul în politică nu cred că ține de întâmplare sau de compromis ci de tăria convingerilor, de competență, de profesionalism și de responsabilitate și nu în ultimul rând, de abilitățile de comunicare.

Știu că respectul și credibilitatea celor din jur nu se câștigă ușor (!) și ține de felul în care reușim să comunicăm cu oamenii care așteaptă de la noi teme ancorate în realitatea cotidiană și proiecte reale, concrete, posibile, de viitor pentru că noi ne asumăm răspunderea pentru copii noștri atunci când ne hotărâm să devenim mame. Nu cred ca “funcția face omul” (!) așa după cum auzim uneori, ci, dimpotrivă, cred ca omul modelează rolul său decizional.

Și mai cred că acum, mai mult decât oricând, politica românească are nevoie de judecata înțeleaptă a femeii care a demonstrat de-a lungul timpului că a găsit întotdeauna cea mai bună soluție pentru familia sa, pentru comunitatea în care s-a dezvoltat” a declarat deputatul Mirela Furtună, Vicepreședinte al PSD, Președinte al OFSD Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com