Click pentru a te abona

“Alcoolul nu te face cool”

0 Shares

Agenția Națională Antidrog (ANA), prin Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Tulcea, implementează proiectul local de prevenire ‘Alcoolul NU te face COOL’, în parteneriat cu Asociația Explorer Tulcea și finanțat de către Primăria Municipiului Tulcea.

Proiect ce are drept scop creșterea gradului de asertivitate la refuz privind consumul de alcool în rândul populației generale din municipiul Tulcea.

În cadrul obiectivului specific ‘informarea directă a 500 de persoane, conducători auto, cu privire la consecințele legale în cazul conducerii unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, prin distribuirea de materiale informative’, specialiștii CPECA Tulcea, împreună cu polițiști din cadrul Biroului Rutier Tulcea — IPJ Tulcea, au derulat activități preventive stradale.

Acestea au constat în informarea directă a conducătorilor auto referitor la riscurile consumului abuziv de alcool la volan și distribuirea de materiale informative și promoționale (fly-ere, odorizante auto), cu sprijinul voluntarilor antidrog.

“Considerăm implementarea proiectului ca având un impact major asupra comunității și, de asemenea, o creștere semnificativă a nivelului de informare, în scop preventiv, în rândul populației din municipiul Tulcea” declară reprezentanții CPECA.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com