Click pentru a te abona

Aeroportul “Delta Dunării” a semnat contractul de finanțare nerambursabilă pentru finalizarea lucrărilor de modernizare

2K Shares

*încep lucrările în martie*licitații deschise pentru rute interne și internaționale: Italia, Spania, Franța, Germania, Marea Britanie* “Fie ca anul 2019 să fie cu adevărat “anul realizărilor” proiectelor importante pentru toți tulcenii, să încununeze toate eforturile noastre de a le aduce în diferite etape de execuție (!)”

S-a semnat contractul de finanțare pentru cele două proiecte pe fonduri europene nerambursabile de modernizare ale instituţiei aeroportuare, care prevăd inclusiv construirea unei zone de siguranţă și achiziționarea unor echipamente specifice activității aeroportuare.

“Iată că reușim să intrăm în etapa a doua ( de finalizare a modernizării Aeroportului Internațional Delta Dunării Tulcea cu bani europeni nerambursabili. Vorbim despre o valoare totală de 60 de milioane de lei din care  peste 57 de milioane de lei, valoare nerambursabilă(!) Iată, așadar, că avem șansa de a rezolva acest proiect absolut necesar dezvoltării județului Tulcea cu fonduri nerambursabile, prin strategia ITI Delta Dunării care, în pofida tuturor micilor răutăți exprimate în spațiul public, se dovedește a fi cu adevărat un instrument benefic. Am convingerea că în vara anului 2019, Aeroportul Delta Dunării va fi în integralitate funcțional iar licitația internațională pentru curse regulate se va finaliza. Reamintesc faptul că avem deschise licitații pentru șase destinații internaționale: o rută pentru Italia, două pentru Spania și câte una pentru Germania, Franța și Marea Britanie. S-au purtat deja discuții cu Air Turkish care și-a arătat interesul de a lucra cu noi, urmează discuții cu TAROM și cu alți mari operatori. Fie ca anul 2019 să fie cu adevărat “anul realizărilor proiectelor” importatnte pentru toți tulcenii, să încununeze toate eforturile noastre de a le aduce în diferite etape de execuție (!)” ne-a declarat Horia Teodorescu, președintele Consiliului județean Tulcea la final de an 2018.

“S-a întârziat pentru că ne judecăm de cca. 20 de ani cu o persoană care susține că ar deține 5,5 hectare de teren din arealul pe care se află amplasat aeroportul. Noi am reușit să amplasăm lucrările  de modernizare doar pe teritoriul Regiei Autonome Aeroport “Delta Dunării” iar proiectele nostre au fost acceptate. Am realizat cu success prima etapă de construire efectivă a pistei cu toate componentele vizate de legile internaționale în vigoare, avem acum semnat contractul pentru cea de-a doua etapă care vizează amenajarea pistei şi a unei arii de siguranţă (RESA), a unui degivror pentru nave, respectiv pistă, achiziționarea a  două autospeciale de stins incendii, a unor echipamente specifice de scanare pentru detecţia explozibililor, echipament multifuncţional adaptat pentru lucru pe timp de vară şi iarnă, dotat cu braţ şi platformă de lucru la înălţime şi cu cositoare pentru întreţinerea spaţiului de siguranţă, echipament pentru întreţinerea suprafeţelor de mişcare, a unui sistem de televiziune cu circuit închis, a unui autobuz pentru transportul călătorilor” ne-a declarat directorul general al Aeroportului Internațional “Delta Dunării” Tulcea, Vâlcu Stoian.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Un Raspuns la Aeroportul “Delta Dunării” a semnat contractul de finanțare nerambursabilă pentru finalizarea lucrărilor de modernizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com