Click pentru a te abona

Adoptăm soluții smart pentru colectarea gunoiului menajer prin platforme subterane cu sistem de monitorizare și soft ce oferă soluții în timp real: taxe mai mici, servicii eficiente, standarde europene, reducem cheltuieli, timp și poluare.

394 Shares

articol de informare electorală

O comunitate curată este o comunitate normală, firească pentru mileniul trei. Cred că municipiul Tulcea este depășit din multe puncte de vedere dar problematica gunoiului menajer adunat în și pe lângă  containerele clasice așezate în țarcuri în mijlocul cartierelor trebuie rezolvată cu soluții smart, deja funcționale într-unele dintre orașele României.

Vorbim de niște platforme subterane de colectare a deșeurilor care dispun de un sistem de monitorizare și soft ce oferă informații în timp real despre gradul de umplere a containerelor atfel încât mașinile colectoare ajung în cel mai scurt timp. Platformele sunt acționate automat, se ridică, iar containerele pot fi descărcate în mașinile colectoare.

Abordarea acestor soluții smart aduc beneficii din mai multe puncte de vedere în sensul că scad cheltuielile firmelor de colectare și în mod automat, scad taxele pe care le plătesc cetățenii, timpul investit, gradul de poluare, rozătoarele/insectele nu mai au cum să ajungă la cuvele aflate în platforme subterane metalice, ocupă mult mai puțin loc, sunt efectiv eliminate operațiunile de deratizare care acum ar trebui să se facă, au o durată de viață mai mare și sunt eliminate mirosurile pestilențiale de care se plâng oamenii care plătesc taxe tot mai mari(!)

Această abordare nu este o noutate, sunt orașe care au deja implementate astel de sisteme de colectare a gunoiului menajer care se ridică la standarde europene și ale decenței, ale normalității firești pentru care locuitorii municipiului Tulcea plătesc acum foarte mult.

Eficiența utilizării spațiilor, impactul vizual, pe lângă confortul urban și arhitectural, sunt maxime în cazul platformelor subterane dar și faptul că accesul omului care, de multe ori împrăștie deșeurile este eliminat și, în egală măsură dar mult mai important: este eliminat riscul de îmbolnăvire a tuturor categoriilor de locuitori.

Punctele subterane respectă toate normele legale, acesta putând fi amplasate oriunde în mod optimizat. Spre exemplu în zonele de case, sau la unități de învățământ, spitale, zone de promenadă, parcuri, etc, se pot amplasa exact în locul cel mai accesibil, în funcție de indicele de generare, eliminând orice alte condiționalități.

Aspectul arhitectural urban al punctelor subterane de colectare a deșeurilor are un puternic impact în rândul locuitorilor dar și al turiștilor sau al celor care sunt în tranzit prin municipiul Tulcea. Platformele sunt proiectate astfel încât să se integreze perfect în zona în care sunt amplasate. Se pot folosi pentru platformă: dale de beton, mozaic, asfalt sau chiar plăci din diferite materiale, totul pentru ca punctele de colectare să se poată integra perfect în peisajul urban. Aspectul plăcut este un factor important în modernizarea și alinierea la standardele de bun simț.

Zibileanu Ștefana/ Candidat din partea Pro România Tulcea pentru Primăria Municipiului Tulcea

Împreună Schimbăm Tulcea!

***

Sunt o femeie puternică, mi-am crescut copiii, mulțumesc lui Dumnezeu, frumos, am grijă de părinții mei bătrâni și bolnavi iar Direcția pe care o conduc, poate cea mai grea pentru că este vorba în primul rând despre unii dintre cei mai necăjiți dintre oameni dar și despre mulți copii, se dovedește, cu fiecare zi care trece a fi una dintre cele mai performante.

Pro România Tulcea vine cu o ofertă extrem de inteligentă, cu lucruri noi, fără să uite istoria și tradițiile, obiceiurile străvechi și multiculturalitatea orașului care a scris capitole importante în Istoria României.

Votează cu încredere Zibileanu Ștefana, Primar al Municipiului Tulcea!Votează echipa Pro România pentru că nu vei fi dezamăgit! Impreună schimbăm Tulcea!

 

articol executat de APDR Dobrogeacult la comanda Pro România Filiala județeană Tulcea,CMF 21200010

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com