Click pentru a trimite e-mail

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) împreună cu milioane de oameni, instituții și companii va stinge luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour (Ora Pământului).

0 Shares

Acest eveniment global de conștientizare privind pericolele schimbărilor climatice se sărbătorește în România din anul 2009, iar la nivel internațional din anul 2007, când WWF Australia a organizat prima ediție a acestui eveniment în orașul Sydney. Un an mai târziu, 50 de milioane de oameni au ales să celebreze Earth Hour, iar în 2010 nu mai puțin de 4.500 de orașe s-au alăturat mișcării, asta înseamnă 128 de țări. În prezent, comunitatea de susținători Earth Hour a atins 2 miliarde de oameni, adică peste 7.000 de orașe, din peste 152 de țări.

În acest an, competiția pentru Capitala Earth Hour, lansată de WWF România în anul 2012, revine într-o nouă formă care să permită implicarea în concurs și cooperarea între mai multe tipuri de entități la nivelul orașelor. Cele 13 orașe înscrise în competiție, printre care și Tulcea, vor organiza luna aceasta diverse evenimente și acțiuni care să aducă în atenția comunității locale problemele de mediu și lucrurile pe care le putem face cu toții pentru a construi un viitor durabil.

În data de 29 martie, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării alături de Societatea Științifică ORION, Primăria Municipiului Tulcea, mai multe școli, licee și colegii tulcene, și-au propus pentru Earth Hour (20:30-21:30), un program bogat care include dezbateri, sondaje și acțiuni de conștientizare, șezători, jocuri la lumina lumânărilor, lecții de astronomie și observații astronomice, flashmob și spectacole de muzică și poezie.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com