Click pentru a te abona

Adio, Revoluție în învățământ! Un nou ministru “vechi”, cu experimentele lui.

62 Shares

De 28 de ani ALDE-PSD zic că se reformează, că vor veni cu oameni noi, adevarați specialiști, care vor face din școala românească o școală europeană, puternic recunoscută pe plan european și nu numai.

Singurii care se reformează sunt însă elevii, care înving tarele învechite ale Miniștrilor care s-au perindat la conducerea învățământului românesc. Ei sunt singurii care au demonstrat că dacă vrei să faci o schimbare o faci și vezi rezultatele, ajutați de tehnologia care a evoluat și posibilitatea de a învăța și în alte sisteme de învățământ.

Când am crezut că “ marele partid-stat ” cu o cotă de piață de 45% va produce un miracol de Crăciun, ne-am trezit cu cineva care s-a dat revoluționară, care nu era de vânzare acum două luni, dar care s-a vândut de Black Friday la jumătate de preț.

Cea care critica Marea Guvernare Psd-istă reunită cu Alde, cea care transmitea că Dragnea nu poate  reforma PSD și nu mai este conducătorul stimat și iubit, cea care vine cu al patrulea mandat, cea care a îngropat Învățământul Românesc prin experimente neanalizate numite reforme, revine ca „salvatorul” Învățământului Românesc.

Această doamnă care nu i s-a vândut lui Dragnea la preț întreg, ci i s-a oferit cadou de Crăciun la jumătate de preț, ne arată calitatea personajelor care conduc un partid fără orizont, fără direcție, fără drag de țară.

La ditamai partidul în procent de hârtie, care a produs primul miting împotriva statului când erau și sunt la guvernare, nu au putut gasi un ministru mai bun, o persoană mai de „ încredere ” care să conducă și să îmbunătățească calitatea școlii românești.

Această  nominalizare ne arată, care este încrederea conducerii PSD în ceilalți membrii de partid, ne arată că, studioșii de la Alexandria ” Egiptul Românesc ” nu au putut oferi un Ministru cu potențial, ci numai o umbră a vechiului și jalnicului învățământ posdecembrist.

Doamna din nou Ministru învățăcel spune că are multe proiecte pe care le va expune într-o mare conferință de presă dar, să nu ne facem iluzii, sigur va vrea să modifice legea învățământului, respectiv cea începută de ea, să mai anuleze alte ordine de ministru date de dânsa și o să avem reforma în învățământ prin modificare și anulare.

Motivația doamnei de a reveni la Minister este să continue și să termine reforma în Învățământ, cea pe care cu mândrie proletară a început-o, a rostogolit-o trei mandate și „ sigur ” îi va bulversa pe părinți și elevi cu noile măsuri.

Așa că, stimați colegi la vremuri noi, tot pe cei vechi, antici și de neînlocuit, veșnici cu lingura întinsă la bugetul țării îi vom lăsa să ne subjuge cultura și mentalitatea educațională pe care cu greu am dobândit-o ??? Vă mulțumesc !

Deputat PNL Vasile GUDU

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com