Click pentru a te abona

“Actul de promisiune civică”adoptat de județele Tulcea și Constața, un exemplu de unitate constructivă

17 Shares

După ședința solemnă comună a Consiliilor Judeţene Tulcea și Constanța desfășurață în urmă cu trei săptămâni la Constanța, unde s-a semnat  “Actul de promisiune civică”, marți, 13 Noiembrie a.c., chiar în zilele în care străvechea provincie istorică dintre Dunăre și marea Neagră sărbătorește împlinirea a 140 de ani de la unirea Dobrogei cu țara mamă, România, la Tulcea s-a desfășurat o adunare festivă în care angajamentul celor două instituții publice locale a fost semnat și în fața tulcenilor.

Este pentru prima data când președinții celor două Consilii județene, primarii, parlamentarii se angajează să se sprijine reciproc pentru ca cele mai importante proiecte ale întregii zone să se realizeze iar Dobrogea întreagă să se dezvolte într-un ritm accelerat, susținut.

“În fața istoriei, cu conștiința datoriei față de locuitorii acestei provincii, membri celor două instituții își vor acorda sprijin reciproc pentru realizarea următoarelor obiective: Drumul Expres DX8 care va lega Constanța de Tulcea, Brăila și Buzău, construirea Podului suspendat peste Dunăre Tulcea Brăila, Tulcea – Brăila, un proiect strategic pentru România care va asigura conexiunea viitorului drum expres Constanța-Tulcea_Brăila peste fluviu, spre Moldova, modernizarea Aeroportului Internațional Delta Dunării Tulcea, singura poartă de access pre localitățile isolate ale deltei, modernizarea infrastructurii portuare, construirea Spitalului Regional Constanța, un spital de anvergură cu servicii medicale de calitate la standard europene,  crearea brendului Dobrogea” se menționează în documentul adoptat de cele două înstituții publice la care s-au alăturat primari, prefecți, consilieri, parlamentari, specialiști în diferite domenii de activitate.

Într-o zonă în care oameni de toate neamurile au trăit veacuri de-a rândul în pace și bună înțelegere, ajutându-se reciproc cu bună credință, iată că oamenii care se află în slujba cetățenilor înțeleg în cel mai simplu și echilibrat mod posibil să-și întindă mâinile pentru a se sprijini reciproc în procesul de dezvoltare a comunităților pe care le conduc.

Iată un exemplu de unitate constructivă, un semnal pe care-l dă una dintre provinciile istorice ale României la ceas aniversar, când toată suflarea se află sub semnul Centenarului Marii Unirii. Pentru că am învățat de-a lungul timpului că forța unui popor stă în unitate, în decizii înțelepte, implicare, determinare, forța de a duce lucrurile la bun sfârșit.

Deputat PSD, Mirela Furtună

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com