Click pentru a te abona

Acțiuni ale polițiștilor rutieri pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză

0 Shares

La data de 9 ianuariea a.c. polițiștii au continuat acțiunile pe linia combaterii nerespectării regimului legal de viteză și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Astfel că, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Măcin au depistat în trafic un bărbat de 50 de ani, din municipiul Galați, care conducea un autoturism în localitatea Garvăn cu viteza de 142 km/h.

În urma efectuării controlul asupra documentelor auto și a conducătorului auto, polițiștii au constatat faptul că bărbatul figura cu permisul de conducere suspendat.

În cauză bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă pentru nerespectarea regimului de viteză și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conform art. 335 din Codul penal.

Astfel de acțiuni vor fi continuate de polițiști și în perioada următoare.

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea reamintește conducătorilor auto că depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

*

Accident rutier în municipiul Tulcea

La data de 9 ianuarie a.c, un bărbat de 23 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei, din municipiul Tulcea, a accidentat o femeie de 50 de ani, ani din Tulcea, care se angajase în traversarea străzii, pe marcajul trecerii pentru pietoni.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat.

Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența alcoolului.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conform art. 196 și art. 338 din Codul penal.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com