Click pentru a te abona

Acțiune specială a jandarmilor tulceni de salvare a unor victime cu elicopterul

0 Shares

Un accident groaznic a pus în pericol viața mai multor persoane într-o zonă greu accesibilă din Delta Dunării. La apelul 112 elicopterul MAI a pornit spre locul accidentului unde jandarmii tulceni au desfășurat o amplă și extrem de dificilă acțiune de salvare. Aflați în zone greu accesibile din Delta Dunarii accidentații au fost salvați în timp record printr-o serie de proceduri specifice.

Exercitiu02

Vorbim despre un exercițiu  de pregătire a grupei de acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, în colaborare cu 5 instructori militari din cadrul Centrului de Pregătire şi Perfecţionare Jandarmi Montan Sinaia şi a suportului aerian asigurat de echipajul elicopterului IAR 316 B al Unităţii Speciale de Aviaţie Tulcea, pentru antrenamentul jandarmilor în :

–        proceduri de semnalizare pentru dirijarea elicopterului în acţiunea de salvare, zbor de aclimatizare a jandarmilor şi antrenament la procedeele de coborâre în rapel din elicopter;

–        desfăşurarea exerciţiului de salvare cu ajutorul elicopterului, prin utilizarea troliului;

–        lansarea jandarmilor din elicopter;

–        ridicarea accidentaţilor cu targa sau a triunghiului de salvare (ham) în elicopter.

Exercitiu01

Exerciţiul s-a desfăşurat miercuri 29 aprilie a.c., între orele 09.00 – 16.00 pe Aeroportul Internaţional „Delta Dunării” Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com