Click pentru a te abona

Acte de constatare întocmite de jandarmii tulceni pentru tăiere ilegală şi furt de material lemnos

0 Shares

 

DSC05136Joi, 28 mai a.c., în jurul orei 15.00, un echipaj de jandarmerie în cooperare cu reprezentanţii Ocolului Silvic Stejaru, judeţul Tulcea, aflaţi  într-o misiune de prevenire şi combatere a tăierilor ilegale de arbori, au depistat în zona localităţii Neatârnarea, mai multe persoane care transportau cu două atelaje hipo material lemnos.

Din primele verificări, a reieşit faptul că D. Adina de 32 ani, T. Ionuţ de 29 ani, T. Alina de 20 ani şi A.B. de 16 ani, toţi patru cu domiciliul în localitatea Sarighiol de Deal, comuna Beidaud, judeţul Tulcea, au tăiat ilegal şi au sustras material lemnos din pădurea „Ciripciu” aparţinând Ocolului Silvic Stejaru.

Celor în cauză le-au fost întocmite acte de constatare pentru ,,Tăierea, ruperea, distrugerea, degradarea ori scoaterea din rădăcini, fără drept, de arbori, puieţi sau lăstari din fondul forestier naţional” – faptă prevăzută şi pedepsită de art. 108, alin. (1), lit. a) Cod Silvic, iar materialul lemnos, 1,932 mc în valoare de 729,24 lei a fost indisponibilizat  şi predat reprezentantului Ocolului Silvic Stejaru.

Actele procedurale întocmite au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag pentru continuarea cercetărilor.

 

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com