Click pentru a te abona

“Act de promisiune civică” pentru marile proiecte ale Dobrogei

98 Shares

“Am avut bucuria și onoarea de a participa la un moment deosebit de important închinat celor 140 de ani pe care-i împlinește în acest an Centenar pentru România, Dobrogea, de când a reîntregit hotarele țării mamă: ședința solemnă comună a Consiliilor Judeţene Tulcea și Constanța.

Trebuie să vă mărturisesc că am trait momente cu o mare încărcătură emoțională pentru că astăzi s-a adoptat și s-a semnat un “Act de promisiune civică”, care are drept scop  acordarea de sprijin reciproc în realizarea unor proiecte comune, de anvergură, în vederea dezvoltării Regiunii Dobrogea și vorbim aici despre: Drumul Expres DX8 care va lega Constanța de Tulcea, Brăila și Buzău, de podul de peste Dunăre, Tulcea – Brăila, cea mai mare investiție a României la acest moment, de viitoarea Autostradă Brăila — Galați — Buzău,  despre un Spital Regional modern, dotat cu echipamente performante, pregătit să ofere servicii medicale de calitate, la standarde europene, pentru toate specialitățile medicale, despre Aeroportul Delta Dunării sau despre modernizarea Portului și a falezei din Tulcea.

Am semnat, alături de toți colegii mei de la Tulcea, parlamentari, consilieri județeni, primari în Cartea de onoare în care au fost consemnate toate marile proiecte ale Dobrogei ca un adevărat “Act de promisiune civică” cu responsabilitate și cu dorința de implicare concretă în realizarea dezideratelor propuse, într-un moment, aș îndrăzni să spun, istoric, pentru noi toți” a declarat deputatul social democrat, Mirela Furtună, la finalul ședinței comune  a celor două consilii județene organizate miercuri, 24 Octombrie a.c. la Constanța.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com