Click pentru a te abona

Acordarea cu titlu gratuit administraţiei publice locale din arealul RBDD, a plajelor neamenajate

75 Shares

Adaptarea unei legi a turismului răspunde obiectivului de consolidare și unificare a cadrului legal astfel încât să se asgure o bună aplicabilitate și să garanteze standarde ridicate în furnizarea serviciilor specifice turismului.

 

Ținănd seama de situația prezentă și de necesitățile identificate, în urma analizei efectuate asupra textului proiectului de Lege a Turismului, aflat în consultare publică, deputatul social democrat de Tulcea, Simion Lucian,  vicepreședinte al Cimisiei pentru mediu și echilibru ecologic din Camera Deputaților, membru al Comisiei permanente pentru relaţia cu UNESCO, a propus completarea unor articole, care vizează acordarea cu titlu gratuit UAT-urilor din zonele riverine Mării Negre, a plajelor neamenajate pentru ca gestionarea acestora să se facă în conformitate cu Regulamentul RBDD:

*Gestionarea turistică a plajelor neamenajate de pe teritoriul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, aşa cum sunt delimitate prin Studiul de evaluare, se asigură în conformitate cu prevederile legale, care reglementează regimul ariilor protejate, conservarea habitatelor naturale a florei şi faunei, prin acordarea cu titlu gratuit administraţiei publice locale din localităţile riverane Mării Negre, la solicitarea acestora, a plajelor situate pe raza lor administrativ-teritorială. Regulamentul de utilizare turistică a acestora este stabilit de Rezervaţia Biosferei Delta Dunării şi aprobat de Consiliul Ştiintific al A.R.B.D.D.

* Din cadrul echipelor mixte de control pot face parte reprezentanţi ai personalului cu atribuţii de control desemnaţi din cadrul autorităţilor publice centrale cu atribuţii în domeniu, poliţiei, jandarmeriei, autorităţilor administraţiei publice centrale, autorităţilor administraţiei publice locale, reprezentanţi ai administraţiilor ariilor naturale protejate, când controlul se face pe teritoriul acestora, şi/sau altor organisme cu atribuţii de control fiecare urmând a desfăşura activităţi specifice conform competenţelor.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com