Click pentru a te abona

Accidente rutiere și dosar penal pentru furt și trafic de droguri

2 Shares

În week-end, un bărbat de 47 ani din com. Nufaru, jud. Tulcea, în timp ce conducea un buldoexcavator între loc. Malcoci și loc. Tulcea, la efectuarea unui viraj, nu s-a asigurat corespunzător și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de o femeie de 28 ani din mun. Tulcea, cu care a intrat în coliziune.

În urma accidentului a rezultat rănirea celor două persoane din autoturism.

După accident, conducătorul utilajului a părăsit locul faptei, fiind identificat după scurt timp de polițiști și avea o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.

*Depistat la volan fiind sub influența alcoolului

În week-end, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 32 ani din mun. Tulcea, care conducea un auto pe str. Fetițelor din mun. Tulcea, având o concentrație de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

*Conducea un auto, deși se afla sub influența alcoolului

În week-end, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 33 ani din com. Hamcearca, jud. Tulcea, care conducea un auto pe str. Spitalului din mun. Tulcea, având o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

*Accident rutier la Babadag

Un bărbat de 52 ani din loc. Babadag jud. Tulcea, în timp ce conducea un auto pe str. Republicii din loc. Babadag, jud. Tulcea, a accidentat un minor de 7 ani din loc. Babadag, care a traversat neregulamentar, prin loc nepermis.

În urma accidentului a rezultat rănirea minorului. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

*Mandat penal executat de polițiștii tulceni în mun. Tulcea

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale au acționat în mun. Tulcea, jud. Tulcea, unde au depistat un bărbat de 26 ani din Tulcea, care poseda un mandat de executare a pedepsei închisorii pe o perioadă de 3 ani și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Tulcea.

*Accident cu biciclist la Luncavița

În seara zilei de 01.07.2018, un bărbat de 39 de ani din loc. Somova, jud. Tulcea, în timp ce conducea o bicicletă în com. Luncavița jud. Tulcea, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat rănirea biciclistului.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

*Prejudiciu de 14000 lei rezultat în urma unui furt, recuperat de polițiști

La 01.07.2018, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sfântu Gheorghe au fost sesizați de un bărbat de 48 ani din loc. Sfântu Gheorghe, jud. Tulcea, cu privire la faptul că, din locuință, i-a fost sustrasă suma de 14.000 lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat autorii în persoanele a două tinere, ambele de 18 ani din Tulcea, de la care a fost recuperată întreaga sumă de bani, care a fost predată părții vătămate. A fost întocmit dosar penal pentru furt.

*Accident în municipiu

În noaptea de 01/02.07.2018, un bărbat de 20 de ani din mun. Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe o alee de acces aferentă str. Gării din mun. Tulcea, a acroșat un pieton de 21 ani din mun. Tulcea, care se afla pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului. Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com