Click pentru a te abona

Accident teribil aproape de Tulcea. Trei turiști britanici loviți de un autoturism.

0 Shares

*UPDATE: Cea de-a doua victimă cu multiple traumatisme (fracturi multiple de coloană, coaste fracturate), hematorax masiv (hemoragie interna), ruptură de splină, a fost transportat în urmă cu puțin timp cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca din capitală, starea lui fiind foarte gravă.

*Trei turiști britanici au fost loviți de un autoturism* Una dintre persoane a murit, celelalte două victime sunt în stare gravă*Elicopterul SMURD a ajuns rapid la locul accidentului și a transportat una dintre victime la Spitalul de Urgență Galați.

Nu doar canicula face victime ci și felul în care circulăm pe șoselele patriei. S-a întâmplat astăzi (2 iulie), în jurul orelor 14,00, la câțiva kilometri de municipiul Tulcea, pe DJ22 Tulcea – Agighiol, când trei turiști britanici cu vârsta cuprinsă între 56 și 60 de ani care circulau regulamentar cu bicicletele spre Tulcea au fost loviți de un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani . Una dintre victime (56 ani) a fost aruncată la cca. 5 – 6 m în afara carosabilului, iar celelalte două persoane au fost lovite rând pe rând și au căzut, suferind răni  extrem de severe (traumatisme craniene deschise, multiple fracturi de coloană, coaste, membre superioare, ruptură de splină, hemoragie internă).

Când am ajuns la locul accidentului (la doar câteva minute de la impact), bărbatul din afara carosabilului părea să fie incoștient iar celelalte două victime strigau după ajutor în limba engleză “help, help, please!”

Ambulanțele ajunse la fața locului au acordat primul ajutor conform protocoalelor, au încercat resuscitarea minute în șir a bărbatului de 56 de ani pentru ca apoi să declare decesul. Elicopterul SMURD chemat la fața locului  a preluat victima cu cele mai grave traumatisme (craniene, toracice, ruptură de splină) și l-au transportat la Spitalul de Urgență Galați. Cea de-a doua victimă a fost stabilizată urmând să fie dusă cu elicopterul dacă va fi cazul.

Inspectoratul județean de Poliție Tulcea a deschis o anchetă în acest caz.

Vom reveni cu amănunte.

 

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com