Click pentru a te abona

Accident rutier în municipiul Tulcea: a acroșat o femeie de 64 de ani

0 Shares

La data de 4 ianuarie a.c, un bărbat de 62 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Babadag, din municipiul Tulcea, la intersecția cu strada Buna Vestire, a acroșat o femeie de 64 de ani, care se angajase regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența alcoolului.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Depistat fără permis de conducere

În noaptea de 4 ianuarie a.c, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un tânăr de 19 ani, din Tulcea, care conducea un autoturism pe strada Isaccei, din municipiul Tulcea, fără a poseda permis de conducere.

S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, conform art.335 din Codul penal.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com