Click pentru a te abona

Accident rutier în lanț la ieșire din Medgidia. Trei victime, dintre care una încarcerată

67 Shares

Accidentul s-a petrecut la ieșire din Medgidia, spre Valea Dacilor și s-ar datora faptului că participanții la trafic nu au păstrat distanța regulamentară.
Din primele informații furnizate de IPJ Constanța, este vorba despre un accident rutier produs între un autoturism, un autotren, o autoutilitară și o căruță. În urma impactului, au rezultat cinci victime, dintre care una este încarcerată.

La accidentul rutier intervin pompierii Detașamentului Medgidia cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B. Din primele informații persoana ar fi fost extrasă, este conștientă și cooperează cu salvatorii.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com