Click pentru a te abona

Tichetele culturale acoperă o parte din costurile pe care oamenii doresc să le aloce produselor culturale și nu poate fi decât o veste foarte bună

0 Shares

Angajații  vor putea beneficia  lunar de tichete culturale conform unui proiect de lege votat de Camera Deputaților.

“Vorbim despre abonamente sau bilete la spectacole, concerte, muzee, festivaluri, proiecții de filme, târguri tematice inclusive cele dedicate copiilor, expoziții permanente sau itinerante” ne-a declarat deputatul social democrat Mirela Furtună.

“Este important de precizat faptul că angajatorii vor oferi angajaților aceste tichete culturale și pentru achiziționarea de cărți, manuale, albume musicale, filme. Se preconizează ca aceste beneficii, pe care companiile le vor putea oferi angajaţilor, ar intra în vigoare de la 1 ianuarie 2019. Aceste tichete nu trebuie confundate cu tichetele cadou pentru că au un regim diferit.
Cred că este o măsură  foarte bună pentru familiile care nu-și permit de multe ori să aloce bani suficienți pentru evenimente și produse culturale. În aceste condiții aceste tichete sunt mai mult decât binevenite pentru că pot acoperi o parte din costurile care ar ajuta oamenii să meargă mai mult la teatru, la film sau la concerte sau să cumpere cărți, sau manuale necesare pregătirii copiilor. Consider că este o șansă în plus pentru cultură și pentru ca oamenii să folosească mai des produsele culturale” a spus social democratul Mirela Furtună.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com