Click pentru a te abona

Accident rutier cu victime care au fost transportate de urgență la spital

159 Shares

Îm timp ce conducea un autovehicul în afara localității Horia,  un bărbat de 61 de ani  de ani  a pierdut controlul direcției autoturismului, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 22 ani, din Tulcea.

“În seara zilei de 04.07.2020, un bărbat în vârstă de 66 ani din Galați, în timp ce conducea un auto în afara localității Horia, într-o curbă, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției autoturismului, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 22 ani, din Tulcea.

În urma accidentului a rezultat rănirea a doi pasageri din primul autoturism.
Ambii conducători auto dețineau permis de conducere corespunzător și niciunul nu se afla sub influenta băuturilor alcoolice.
Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului” conform IPJ Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com