Click pentru a trimite e-mail

Accident rutier cu două victime pe DJ 222 între localitățile Tulcea și Agighiol

326 Shares

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe DJ 222 între localitățile Tulcea și Agighiol.

In după-amiaza zilei de 1 aprilie a.c., un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DJ 222, in apropierea municipiului Tulcea, nu a adaptat viteza intr-o curbă la stanga, a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabila, intrând in coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului, în care a fost implicat un autoturism, au rezultat 2 victime de sex masculin, ambele în jur de 20 de ani.
Pasagerul din dreapta s-a autoevacuat, dar conducătorul autoturismului a necesitat asistența echipajului de descarcerare.

La locul intervenției s-au deplasat 12 pompieri cu 1 autospecială de descarcerare grea, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD.Deasemenea, la locul intervenției intervin și lucrători din cadrul Serviciului Voluntar de Ambulanță Județean și Inspectoratului de Poliție Județean.

Cele 2 victime sunt conștiente.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com