Click pentru a te abona

Accident pe Dunăre: o barcă a intrat în coliziune cu o barjă. Un om a murit

4 Shares

*După coliziune unul dintre cei doi bărbați aflați pe barcă a fost găsit fără viață, în cabina ambarcațiunii.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “DELTA” Tulcea a fost solicitat să intervină pentru căutarea unei persoane dispărute în zona milei 18 a brațului Sulina. Persoana a fost dispărută în urma coliziunii unei bărci cu o barjă. În barcă se aflau două persoane de sex masculin, care se deplasau dinspre Tulcea spre Sulina. Către locul intervenției s-au deplasat 2 subofițeri cu nava SAR. La fața locului a intervenit Poliția Transporturi, Poliţia de Frontieră, Căpitănia și Serviciul de Ambulanță Județean. Persoana dispărută a fost găsită în cabina bărcii, decedată. A fost scoasă de către echipajul de pompieri de pe nava SAR împreună cu echipajul de Poliţie Transporturi.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com