Click pentru a te abona

Accident în Deltă: șase medici răniți, unul se află în comă la Spitalul Județean de Urgență Tulcea

0 Shares

Update: A fost identificată ambarcațiunea care a provocat accidentul și care a fugit inițial în întunericul nopții. Polițiștii tulceni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea au reușit identificarea celei de-a doua ambarcațiuni implicată în eveniment, stabilind că aceasta a fost condusă de un bărbat de 49 de ani din municipiul Tulcea. Ambilor conducători de ambarcațiune le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și ambii sunt deținători de certificate de conducător ambarcațiune de agrement categoria ,,D’. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

În această seară, în jurul orelor 18,30, o ambarcațiune cu 14 medici cardiologi din republica Moldova a făcut mai multe manevre greșite pentru a evita coliziunea cu o altă ambarcațiune care i-a tăiat calea, manevre care s-au soldat cu rănirea a 6 persoane.

Untitled-2

Evenimentul naval s-a petrecut la Mila 35, în apropiere de Portul Tulcea unde Serviciul de Ambulanță Tulcea s-a prezenta cu cinci ambulanțe (un C2 de urgență echipată complet cu medic și asistent, 4 ambulanțe de tip B cu asistenti și echipament de prim ajutor) și două echipaje SMURD.

“Au fost făcute ivestigații conform protocolului, șase dintre medicii aflați în ambarcațiunea care-i transporta au fost aduși la spitalul de Urgență Tulcea. Trei dintre ei au lezuni minore, ceilalți trei au leziuni mai complexe, una dintre persoanele accidentate are traumatime craniene, se afla în comă cu suspiciune de fractură de bază craniană. Toți sunt acum în stare stabilă în spital unde se continuă investigațiile. Celelalte persoane au fost monitorizate și investigate din punct de vedere medical și au refuzat internarea” ne-a declarat dr. Dumitru Vâlcu, directorul Serviciului de Ambulanță Tulcea.

Cei 14 medici au participat la un Congres de Cardiologie în Delta Dunării și se întorceau la Tulcea. Căpitănia portului Tulcea a început o anchetă pentru a elucida cauzele care au determinat acest accident.

Vom reveni cu amănunte.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com